Tolauapiga Fa'ailoga Fetu Fale'ie I Le Fa'ato'aga

Tolauapiga STARGAZING PALO LEI

Le togalauapiga matagofie vao matagofie i luga o le mutia!

 

I totonu o le fatu o se laufanua matagofie, o loʻo siomia e mutia tetele, mauga matagofie ua ufitia i le kiona, ma faʻamau o le okesene sili ona fou, o loʻo taoto ai se oa natia mo tagata fiafia i tolauapiga. O lenei nofoaga tolauapi tulaga ese, na faia e a tatou tagata faʻaaloalogia, faʻaalia le faʻafefiloi atoatoa o le matagofie o le natura ma le atamai o le tagata.

I lenei saite, o tolauapiga e le na o se gaoioiga—o se aafiaga. Faatasi ai ma fale'ie tolauapiga o le lagi fetū a LUXOTENT, e mafai e tagata fa'atauva'a ona fa'atofuina i latou lava i le faigofie ma le to'afilemu o fafo. O fale'ie nei e ofoina atu le fofo sili mo i latou o loʻo sailia se auala vave, taugofie, ma le faʻaleleia o le siosiomaga e faʻafesoʻotaʻi ai ma le natura.

O le manatu e tuusaʻo: filifili se fasi fanua avanoa ma se vaaiga mataʻina, faʻapipiʻi o tatou faleʻie fetū lagi, ma tuʻu le siosiomaga e faia isi mea. O malo e faʻafeiloaʻi i se mea e le mafaatusalia, lea e na o sina laasaga le matagofie o le natura. Pe o le tilotilo atu i fetu i le lagi i le po, manavaina i le malulu o le ea mauga, pe na o le malolo i totonu o vao toafilemu, o lenei nofoaga tolauapi e ofoina atu se sola filemu mai le pisi ma le pisi o le olaga i aso faisoo.

O faleie fetū a LUXOTENT e le na'o le tolauapi—e fa'atatau i le fatuina o manatuaga e tumau i le olaga atoa. O lenei nofoaga tolauapi i luga o le mauga o se molimau i avanoa e tulaʻi mai pe a faʻafeiloaʻi mea fou ma le lalolagi masani.

fale'ie lotus logo
faleie logo oxford lotus pa'epa'e

LUXO TENT o se fale fale fale talimalo tomai faapitoa, e mafai ona matou fesoasoani ia te oe tagata faataufaleie glamping,fale'ie fa'ato'aga,fale safari faleie,faleie mea alumini,fale'ie fale talimalo masani,etc.E mafai ona matou tu'uina atu ia te oe fofo atoa faleie, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou e tu'u mai matou fesoasoani ia te oe e amata lau pisinisi glamping!

tuatusi

Chadianzi Road, JinNiu Area, Chengdu, Saina

I-meli

info@luxotent.com

sarazeng@luxotent.com

Telefoni

+86 13880285120

+86 028 8667 6517

 

Whatsapp

+86 13880285120

+86 17097767110


Taimi meli: Aukuso-14-2024